Te paret tanë na kane trashëguar nje toke te pastër dhe ne te pastër duhet ta trashëgojmë femijeve tanë.. Per ne Lumi Buna eshte pjesa me e bukur dhe me e rendesishme per qytetin e Shkodres dhe do jemi gjithmone ne mbrojtje te saj.

 

Lumi buna prej shume kohesh eshte kthyer ne nji kosh te madh mbeturinash nga qytetare te papergjegjshem, biznese dhe fshatra qe e rrethojne. 🙁

 

Nuk mund te vazhdohet me keshtu! Buna dhe liqeni po shkatrrohen me ujërat e zeza dhe mbeturinat, po krijohen ishuj nga barishte dhe mbeturina te cilet ia shkatrrojne faunen, floren dhe turizmin e ketij qyteti.

KUJDES, eshte koha te kujdesemi per kete bukuri natyrore sa nuk do te jete vone! – EKO Mendje