Gërsheti është modeli i flokëve që duket që është rikthyer sërish në trended më të fundit.

Flokët e bëra janë një mënyrë për t’u dukur bukur, por ky trend është lënë në harresë dhe është zëvendësuar me modele më guxuese.

Kishte kohë që nuk e kishim parë të përdorej por duket se tashmë ka ardh serish në vëmendje.

Ky model kaq romantik flokësh cilësohet si një nga më të bukurit duke ju dhënë një pamje romantike dhe shumë delikate. Shoqërojeni më vath të gjatë që bien në sy.