Rruga e re e Velipojës që është në rikonstruksion e sipër është një problem shqetësues për bizneset e Velipojës dhe pushuesit e shumtë që zgjedhin këtë plazh.

Pronarët e bizneseve e shprehën shqetësimin në praninë e zëvendëskryeministres Senida Mesi.

Shqetësuese janë edhe rrugët dytësore në plazhin e Velipojës.

Zëvendëskryeministrja Mesi u përgjigj duke thënë se brenda vitit do ketë një plan që sistemin e qendrës së

Velipojë dhe rrugëve dytësore ndërsa foli edhe për rikonstruksionin e aksit Shkodër-Velipojë.

Problem mbetet edhe gjelbërimi, shërbim që nuk ofrohet siç duhet.

Star Plus Tv