Fjalimi i Dashamir Shehit gjatë seancës së djeshme parlamentare po bën xhiron e rrjeteve duke u pëlqyer tejmase nga shqiptarët që e kanë të vështirë të besojnë tek fjalët e ndonjë prej politikanëve tani.

Shehi ka arsyetuar se përse teatri nuk duhet të prishet, ndërsa ka zbuluar dhe ambicien e vjetër të Ramës për këtë territor.

“Kam pas një tufë prona në Tiranë e në Shqipëri, te viti i tretë u mërzita, s’i gjëmova më. Ishin të mijat, të babait, të gjyshit.

Ky ka 20 vjet që i është ngjit teatrit e nuk i shkulet”, tha Shehi.
Më poshtë mund të ndiqni fjalimin e plotë