Këngëtarja Xhesika Polo ishte e ftuara e moderatorit Ermal Peçi në programin IN të fundjavës “Një kat më lart’. Mes festivaleve dhe klipeve muzikorë

Xhesika Polo tha se kënga e saj e re u ndikua shumë nga ajo çfarë publiku kërkon. Por ç’mendon ajo për bashkëpunimet e momentit? Ermali i përmendi disa,

ndërsa ja çfarë thotë për këngën e Bujar Qamilit dhe Luanës.

“Që kur Mateo bëri këngë me Bujarin i thashë. Unë Mateon e kam shumë shok. I thashë të bëj unë këngë me Bujarin,

më tha jo. Ndërkohë e mori Luana. Rri unë. Nëjse do vij një tjetër”