Fotografi e ‘Miss Korça 1931’, ku sjellë vajzat korçare me veshje mjaft elegante në këtë konkurs të bukurisë.

Një përpjekjeje për t’u vlerësuar, nëse u referohemi viteve në të cilat është organizuar konkursi, foto e cila fakton emancipimin e shoqërisë Korçare në vitin e largët 1931.

Nga përpjekja për të lexuar nga fashat identifikuese, që ato kanë vendosur në trup, dallojmë disa prej tyre me shënimin “Miss Korça”, një tjetër “Miss Drenova” dhe dy të tjera tërësisht të palexueshme…

Veshje elegante, të cilat me siguri për kohën duhet të jenë marrë si etalon i modës dhe tendencave të veshjes…