I pëlqen kontakti me natyrën dhe më shumë se kaq, i pëlqen të provokojë përmes fotove që zgjedh të realizojë.

Amerikania Sara Underwood dhe në instagramin e saj me 9

milion ndjekës, sjell foto që përvec natyrës së bukur zbulojnë edhe sensualitetin e saj.