Ky muaj është periudha e cila i dedikohet tërësisht futbollit duke qenë se luhet kampionati botëror, Rusi 2018.

Gazetari Blendi Fevziu i ndikuar nga kjo atmosferë sportive është kthyer shumë vite pas në kohë duke i treguar ndjekësve të tij sesi është luajtur futboll në Tiranë në vitet ’30-të tek zona e ‘Shallvareve’.

Fevziu ka postuar në ‘Instagram’ një foto bardhë e zi të atyre viteve ku duket një shesh i madh dhe shumë pak ndërtesa.

“Futboll në fushën e ‘Shallvareve’ Tiranë, vitet ’30-të”-ka shkruar Blendi bashkangjitur fotos së shkëputur nga ajo periudhë.