Kompania zvicerane, Luzerner Beer ka krijuar një birrë me shqiponjë për nder të Xhakës dhe Shaqirit.

Ata janë në mbështetje të kombëtares zvicerane këtë Botëror dhe kanë menduar për të krijuar diçka speciales pas festës me shqiponjë të futbollistëve shqiptarë, të cilët bërën bujë në të gjithë botën.

Birra speciale u krijua sot dhe u shpërnda menjëherë në rrjetet sociale.

Një gjetje e përkryer, e cila me shumë gjasa do të rezultojë e suksesshme dhe pritet të ketë një numër rekord shitjesh.