a reaguar kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha për mos çeljen e bisedimeve të anëtarësimit mes Bashkimit Europian dhe Shqipërisë.

Ja komenti i tij i shkurtër:

Hapja e negociatave për Shqipërinë u shty edhe për një vit. Krimi dhe korrupsioni po mbajnë peng të ardhmen tonë. Pa luftuar krimin dhe korrupsionin, vendimi në 2019 do jetë refuzues si sot.

Tani është momenti për një kthesë të madhe për të shpëtuar vendin dhe të ardhmen tonë europiane.