Qesh mirë, kush qesh i fundit!

U gëzuan shpejt me golin e Mitroviç, ndërsa menduan se gjithçka do të ishte e lehtë për djemtë e Serbisë.

Granit Xhaka fillimisht me një predhë dhe në fund Xherdan Shaqiri i bënë serbët të ndjehen në fund pula të lagura, kurse zvicerianët shqiponja që fluturojnë lart, ashtu si djemtë kuq e zi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=z-I3NLw3Kbo