Ndeshja Serbi – Zvicër pritet të jetë shumë interesante për faktin e duelit në mes të shqiptarëve dhe serbëve.

Për të parandaluar ndonjë incident të mundshëm, shërbimet ruse të sigurisë janë përgatitur më herët.

Ata kanë paralajmëruar Federatën Zvicerane që t’i njoftoj tifozët se nuk do të lejohen të hyjnë në

stadium me flamur të Kosovës dhe të Shqipërisë së Madhe. /IndeksOnline/