Një foshnje disa muajshe qanë gjatë pagëzimit dhe prifti ka një reaksion mjaft të papritur:

Në fillim e godet dhe pastaj e përqafon shumë fort.

Një video e postuar në Facebook është duke shkaktuar shumë polemika. Kjo ngjarje ka ndodhur në Francë.

Në pamjet filmike shohim një fëmijë në krahët e nënës që qan gjatë pagëzimit.

Prifti gjatë ritit të pagëzimit reagon në një mënyrë shumë të çuditshme dhe jonjerzore:

Godet fëmijën, me shpullë for pastaj e përqafon në një përpjekje për ta ndaluar së qari. Një grua ndërhyn për ta ndaluar atë, ndërsa prindërit disi të hutuar nuk dinë se si të reagojnë.

https://www.facebook.com/NonCiPossoCredere/videos/10155892828548918/