Një ngjarje e jashtëzakonshme ka ndodhur të premten në Leverkusen të Gjermanisë.

Shqiptarja 58-vjeçare Flora, ka lindur një djalë, për të cilën ishte e pazakontë dhe e habitshme.

Ajo dhe bashkëshorti i saj 72 vjecar, kishin 24 vite që prisnin një fëmijë dhe më në fund ëndrra e tyre u bë realitet.

Floriani, 3360 gr ka lindur i shëndetshëm. Me jetë të gjatë bebja!