Ky është Ndoc Çulaj nga fshati Zagorë i Rrethit të Malësisë së Madhe. Për 23 vite me radhë ai kërkon pa reshtur djalin e tij. Petrit Çulaj ishte 19 vjec kur humbi kontaktet me familjen.

Kontakti i fundit me familjen ka qënë në datën 20 Korrik 1995 dhe që nga ajo ditë familja nuk ka informacion për të.

Ndoc Çulaj thotë se denoncimi që është bërë në komisariatin e Malësisë së Madhe nuk ekziston më. Dosja e djalit të tij është zhdukur nga organet ligjzbatuese në rrethana ende të mistershme

Ndoci thotë se në vitin 2015 i është drejtuar gjykatës së shkallës së parë në Shkodër për ta shpallur të humbur djalin e vet por gjykata nuk e ka marrë parasysh kërkesën e tij

duke vendosur se shtetasi në fjalë pra në këtë rast Ndoci nuk ka sjellë prova që të bindin organin e akuzës që djalin e ka të humbur

Ndoc Culaj shprehet se e ka humbur besimin tek drejtesia

Ajo që i ka mbetur nga djali i tij duket se janë vetëm fotot që Ndoci i mban me mall, fort të shtërnguara në dorë me shpresën së një ditë do të gjejë të birin.

MIRSAD RAKAJ , STAR PLUS TV SHKODER