Ka pasur një përplasje mes dy gazetarëve, Bledian Kokës dhe Kastriot Myftaraj në studion  360 gradë.

Në fjalën e tij Koka po fliste në lidhje me temën e emisionit, dhe është ndërprerë disa herë nga Myftaraj duke mos e lënë që të shprehë opinionin e tij.

Në këtë moment ka plasur debati mes tyre ku nuk kanë munguar edhe ofendimet.

“ Pushooo, pushoooo, pushoooo mo burrë se vetëm idiotsira flet. Më lër rehat që të mbaroj mendimin tim,” tha Bledian Koka.