Nje dite perpara hapjes se sezonit ne piken turistike te Razmes , çdo kush do te mendonte se cdo gje eshte mire menduar dhe

realizuar per te qene gati por, nga sa raportojne vete banoret atje eshte e kunderta. Ne nje foto e mberritur ne Shkoder.info ,

behet me dije se ne qender te Razmes shihen gjeresisht bagetite duke kullotur.

Ndoshta per shume kend kjo eshte dicka krejtesisht normale duke marre parasysh, edhe zonen malore por,

pikerisht pas rreth 12 oresh do te zhvillohet edhe hapja e sezonit.

Kjo ne fakt eshte nje panorame aspak e kendshme per piken turistike te Razmes, nga ku pretendohet qe sezoni veror te kete edhe rritje fluksi turistesh.

Por gjithsesi, shpresohet qe ky season, qe do ti jepet start diten e neserme

(te premten) te kete sa me shume sukses dhe sa me pak gjera te shemtuara ,

per te mos prishur imazhin ne nje nga perlat e veriut sic eshte Razma.