Aktori i njohur shkodran, Besnik Çinari në një prononcim të dhënë për Star Plus, ka folur në lidhje me rënien e Vllaznisë nga Kategoria.

Ai ka thënë se Bashkia e Shkodrës duhet të heq dorë menjëherë nga Vllaznia.

“Duhet të bëhet mësim. Të vij turp kush është tallur me lekët e Vllaznisë.

Bashkia e Shkodrës të heq dorë nga Vllaznia dhe të kërkojë falje publike për të gjithë shkodranët.”