Renia nga Superliga u ka kushtuar rende futbillisteve te Vllaznise. Drejtuesit e klubit i kane vendosur nje gjobe te konsiderueshme atyre.

Skuadra e Vllazniaë në fundin e këtij sezoni që sapo u mbyll ka rënë një kategori më poshtë pas më shumë se pesë dekadash.

Prej ditësh qarkullonin lajme se për lojtarët pritet të merren masa.Sot është zbuluar letra me shkresë drejtuar lojtarëve, i cili mban firmën e administratorit Adtrit Gjyrezi.

Nga sa mesohet, lojtarëve u eshte vendosur nje gjobe prej 2 rrogash mujorr

Në shkresë bëhet e ditur se rënia nga kategoria ka shkaktuar

një problem të madh moral dhe ekonomik, jo vetëm te klubi, por edhe tek tifozet.