Duhet ta lexojnë të gjithë që të merni masa, Ndërmarrjane Ujësjellës Kanalizime Shkodër Njofton qytetarët se do ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në të gjithë qytetin ja njoftimi:

N J O F T I M

Njoftohen të gjithë qytetarët e Shkodrës se për arsye të një defekti në tubacionet kryesore në rrjetin e furnizimit me ujë, do të ketë ndërprerje të ujit të pijshëm në të gjithë qytetin e Shkodres.

(Sot) ditën e hënë datë 28/05/2018 nga ora 20:00 deri në mëngjesin e ditës së martë dt 29/05/2018.

Për këtë arsye

• Ju lutemi, merrni masa për të krijuar rezerva uji për gjatë kësaj kohe.

• Ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve dhe administratorëve të pallateve, që të stakojnë pompat individuale për të mos i shkaktuar defekte.

• Me ardhjen e ujit, mbani rubinetin hapur për disa minuta për shpëlarjen e tubacioneve para përdorimit te ujit.

Duke ju kërkuar ndjesë për mungesën e ujit, ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj!

DREJTORIA

Ujësjellës – Kanalizime Shkodër