Një video e dërguar nga një qytetar tregon se si ndotet ajri çdo

ditë në qytet nga autobusët e shërbimit urban në shkodër

Video ska nevojë për shumë koment shikojeni.

Por pasditen e sotme ka reaguar administratori i transportit urban z.Melidion Dervishi duke sqaruar se mjeti po dergohej per riparim.

Mesazhi i plote:

“Autobusi eshte me bllokazh ndezur se ka pas defekt dhe i eshte drejtuar menjehere pakrut te autobusave ne bahcallek nuk eshte nevoja per shpifje dhe prishje imazhi. Ju lutem fshijeni lajmin.

Administratori i transportit urban shkoder. Faleminderit.”