Në protestën e 26 majit ka qënë i pranishëm edhe ish kryeministri Sali Berisha,

gjatë bulevartit skënderbej tek po drejtohej për nga kryeministria Berisha ka ndaluar dhe ju ka dhenë një porosi Policëve që ishin në kurdon, ndiqni videon

Pubblicato da Sali Berisha su Sabato 26 maggio 2018