Sot eshte protesta e paralajmeruar e opozites.Mengjesin e se shtunes shume simpatizante te

PD jane nisur nga Shkodra per te shkuar drejt Tiranes, aty ku opozita e

bashkuar proteston per largimin e ministrit Xhafaj.

Protesta pritet te nise ne oren 11:00 dhe pritet te zgjase 4 ore.