Drejtuesit e Vllaznise mesohet te kene nisur punen per ndertimin e skuadres se ardhshme.

Pritet te kete nje reforme te thelle ne skuader. Ekipi i sezonit te ardhshem do te jete i perbere nga djem te rinj dhe me deshire per te perfaqesuar Vllaznine dhe per ta rikthyer ate serish ne Superlige.

Ka nje dileme edhe per ate se kush do te jete trajneri i ekipit ne kategorine e pare. Gjasat me te medha jane qe t’i besojet serish Ervis Krajes i cili ka drejtuar jo

vetem ekipin B ne sezonin e fundit por edhe ekipin e pare ne ndeshjet permbyllese te tij.

Alternativa te tjera mund te jene edhe ato te Edi Martinit, Samuel Nikes dhe Elvis Plorit. Gjasat jane qe trajneri i ri i Vllaznise te jete njeri prej ketyre kater emrave.

Megjithate gjithçka mund te ndodhe. Trajneri i ri do kohe per t’u emeruar sepse me

perpara jane disa gjera te tjera per t’u diskutuar dhe analizuar ne klubin shkodran.