Një i paraburgosur është arratisur nga ambientet e Gjykatës së Vlorës.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 10:40 dhe u raportua nga dëshmitarë.

Personi ndodhej në gjykatë për vlerësim mase.

Sipas gazetares së Ora News, personi është Mikel Kasa, i cili u largua me vrap sapo dëgjoi vendimin e gjykatës.

Për Kasën është dhënë vendimi me 5 vjet burg, por dënimi i ul me 3.4 vite për shkak të gjykimit të shkurtuar dhe akuzohet për heqje të paligjshme të lirisë.