Rruga e Velipojes është një nder shqetësimet kryesore ne prag te çeljes se sezonit turistik.

Nga vete Kryeministri Rama, u pohua se kjo rruge do te perfundonte ne muajin maj, por duket se permbytjet bene qe punimet ne kete rruge te vonoheshin.

Por me date 5 maj te ketij viti, Zv/Kryeministrja Senid Mesi ne nje deklarate per mediat, pohoi se ne 20 dite, rruga e Velipojes do te perfundoje.

“Nuk mbyllet rikonstruksioni por behet e aksesueshme per banoret e zones dhe vizitoret qe shkojne drejt bregdetit“-u shpreh nr 2 i Qeverise.

 

Video me poshte eshte realizuar me date 20 Maj 2018