Ata janë emra të mëdhenj të botës së artit dhe të letrave shqipe që u bënë bashkë 75 vjet më parë në qytetin e Shkodrës.

Nga e majta: Gaqo Tashko, Lola Gjoka, Ernest Koliqi, Dom Nikoll Koliqi, Tefta Tashko, Asdreni, Lasgushi (Poradeci), Gjergji Canco, Koço Tashko.

“Sa e vështirë të mbledhësh kaq shumë njerëz të shquar në një vend”, shkruan Ilir Konomi.

“Fotoja është bërë në shkurt 1938, përpara Kafes së Madhe në Shkodër.”

/Voal