Kryeministri Edi Rama ka uruar sot gjithe besimtaret myslimane per nje agjerim te lehte, duke postuar fotot e restaurimit te Xhamise së Et’hem Beut në Tiranë.

Mesazhi i Rames

MIRËMËNGJES

dhe me këto foto nga kantieri i restaurimit të Xhamisë së Et’hem Beut në Tiranë, pjesë e programit “Rrugët e Besimit” që mundeson restaurimin e objekteve të

Kultit si pjesë e zhvillimit të Turizmit Kulturor, ju uroj të gjithë qytetarëve myslimanë agjërim të lehtë