Eugent Bushpepa dhe ekipi i tij kanë realizuar një performancë të shkëlqyer në skenën gjigande të Eurosongut. E 12-ta në rradhë, kënga e tij “Mall”,

ndonëse është ndër më të dëgjuarat kohët e fundit, erdhi me vlera të reja.

Vokali i shkëlqyer i Bushpepës ngriti entuziazmin në sallë.

SHKODER.INFO vazhdon të bëjë thirrje për të mbështetur Eugent Bushpepën me këngën “Mall” në votime me kodin 12. Votimi do të nisi pas konkurimit të 26 këngëtarëve.