Pas zhbllokimit të rrugës nga dëbora një tjetër problem është shaqur ditët e fundit në segmentin Bogë – Theth

Pikërisht në vendin e quajtur Qafe Thore, Shembet nje pjese e malit duke e bllokuar kete aks!

Banoret thone se kane hapur nje pjese te saj, por serish gjendja eshte e rrezikshme pasi ka serish tendence shkarje dherash. Ata kerkojne nderhyrje nga prefektura dhe bashkia Shkoder