Katër shqiptarë nga Kosova kanë përdhunuar gjatë gjithë natës një vajzë të moshës 27-vjeçare.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur mes natës së 3 dhe 4 majit, në Tirolin Jugor. Pasi e kanë përdhunuar gjithë natën, shqiptarët janë larguar, duke e lënë të renë në gjendje shoku.

Një burrë nga Kosova e ka çuar gruan nga Nigeria, e cila punonte si prostitutë, në një vend ku ndodheshin edhe tre burra te tjerë, po ashtu nga Kosova.

Aty, përkundër vullnetit të saj, e kanë mbajtur me dhunë, përtej kohës për të cilën ishte paguar dhe më pas e kanë dhunuar seksualisht edhe burra të tjerë.

Ajo është dhunuar tërë natën, ndërsa më pas është lënë e lirë duke i mbajtur peng telefonin.

Pas ngjarjes, gruaja nga Nigeria ka paditur katërshen te autoritetet policore, të cilët kanë nisur hetimet.

Të katër burrat, të cilët punonin në ndërtim, akuzohen për dhunim seksual në grup dhe ndodhen në paraburgimin e Bozner.