Këto foto janë bërë rreth vitit 1990. Në atë kohë, komunizmi ishte drejt rënies dhe shqiptarët do të nisnin një kapitull të ri drejt emigrimit në Evropë.

Fotot janë realizuar nga Nicole Bengiveno.

Në to duket se populli shqiptar kishte prekur fundin sa i takon varfërisë.

 

 

 

 

 

 

 

 

Children play on the Hoxja Museum

 

 

Bread Lines

 

On a train to Durres