Një 48- vjeçare është arrestuar nga Policia e qytet të Lezhës, pasi akuzohet për mashtrim. P.S. , banuese në Lezhë prezantohej si police e Interpolit dhe premtonte viza amerikane kundrejt vlerave monetare 3 000 dhe 8 000 euro.

“Ndalimi i saj u bë, pasi nga veprimet hetimore të kryera, ka rezultuar se S. nëpërmjet mashtrimit,

u ka marrë 2 shtetasve të cilët kanë bërë kallëzim ndaj saj, 3000 dhe 8000 euro, me premtimin për tu dhënë vizë amerikane pasi u ishte prezantuar si punonjëse e Interpolit.

Vazhdojnë hetimet për dokumentimin e rasteve të tjera të mashtrimit nga S.”, tha policia.