Një turistë austriake ka humbur në mali në Llogara.

Siç bëhet e ditur nga policia, turistja po ndiqte një guidë turistike, por pa pritur ka humbur në pyll.

Shtetesia austriake është Adelhat Wolper, 45 vjeç dhe denoncimi është bërë nga pronari i hotelit në Llogora ku po qëndronin grupi i turistëve.

Policia, forcat speciale dhe zjarrfikësit janë vënë në kërkim të turistes.