Me këtë rast në Kemip e Rodonot Durrës është mbajtur “Meshë për Atëdheun”

në ditën e lindjes së heroit tonë GJERGJ KASTRIOTIT

“SKENDERBEU”

e drejtuar nga Nunci Apostolik në Shqipëri, shkelqësia e tij,

imzot Charles John Brown

me predikim nga mons. Angelo Massafra, arqipeshkv Shkodër Pult

me pranin e provincialit Fra Aurel Gjerkaj

dhe fretën tjer të Provinces Françeskane Shqiptare

Organizim i Provincës Françeskane Shqiptare

në bashkëpunim

Ministrin e Kultures Republikës Shqipërise

Bashkinë e Durrësit

Shoqaten SMAT