Rruga e Velipojes eshte nje nder shqetesimet kryesore ne prag te çeljes se sezonit turistik.

Nga vete Kryeministri Rama, u pohua se kjo rruge do te perfundonte ne muajin maj, por duket se permbytjet

e muajit mars, bene qe punimet ne kete rruge te vonoheshin.

Por mengjesin e se shtunes, Zv/Kryeministrja Senid Mesi ne nje

deklarate per mediat, pohoi se ne 20 dite, rruga e Velipojes do te perfundoje.

“Nuk mbyllet rikonstruksioni por behet e aksesueshme per

banoret e zones dhe vizitoret qe shkojne drejt bregdetit“-u shpreh nr 2 i Qeverise.

Sa i takon shpronsimeve, Mesi tha se edhe kjo ceshtje do gjeje zgjidhje.