Replika te shumta mes kryeministrit Edi Rama dhe ndjekesve te tij ne rrjetin social Facebook, pas fteses se tij

per denoncim te cdo shqetesimi ne portalin shqiperiaqeduam.al.

“Mjaftojnë 3 minuta për të ngritur në këmbë ministrin përkatës në mbështetje të së drejtës suaj”- ka ftuar Rama qytetaret,

por keta te fundit i jane pergjigjur me shqetesime pa fund.

Replikat