Deputeti Dashamir Shehi është shprehur se një nga plagët më të mëdha të vendit është ikja e rinisë shqiptare në emigracion, për shkak të mungesës së prespektivës në vendin e tyre.

Shehi në studion e emisionit “Opinion”, ka marrë si rast shembullin e një çifti të ri që punon në administratën shtetërore dhe duan të blejnë një apartament 1+1 në periferi të kryeqytetit.

Ai tha se shteti duhet të marrë masa për të krijuar prespektivën në jetën e rinisë shqiptare që ajo nesër të mos marrë rrugët e Europës për të kërkuar të ardhmen e saj.