Të shumtë janë ata që kanë vizituar Kishën e Shna Ndout në Laç dhe jo pak prej tyre janë habitur me një pemë të vetme në një prej kodrave aty pranë.

Një pemë që qëndron e vetme mes bimëve të tjera në kodër ka futur në mendime

besimtarët që kanë shkuar për t’u lutur në vendin e shenjtë.

Së fundmi kjo pemë ka marrë vëmendjen e aktores Suela Bako.

Ajo ka postuar në Facebook fotografinë, ndërsa në përshkrimin e saj ka shkruar:

“Ajo pemë më bind që mund t’ia dalësh dhe vetëm”.