Qeveria i pren energjine elektrike tifozit të Partizanit me fëmijë invalid, Ky është Dashi Cara.

Ai dhe e shoqja janë të papunë. Kanë tre fëmije.

Njëri prej tyre invalid. Sot po i ndërpresin edhe energjinë sepse nuk ka me se i paguan.

Dashi gjith jetën ka qënë tifoz me partizanin sidhe simpatizant i qeverisë majtë e cila ndonse në pushtet e ka lënë pa punë dhe në mjerim atë dhe familjen e tij.