Kur u bashkuam dhe kontribuam të gjithë Shqiptarët bashkë e shpëtuam jetën e Dianes, e mira do të na bashkojë gjithmonë dhe e keqja do të na ndajë!

KUSH ESHTE Elvis Naçi?

(i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë,

që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus