Nis seanca ne Kuvend. Kabineti qeveritar u largua deri ne momentin kur do te pastroheshin karriget. Nderkohe Ruci perjashtoi dhe

Ervin Salianji. Ruci nderpret seancen per here te katert.

Ora 11: 13- Ruci perjashton nga seanca Flamur Noken dhe

nderpret seancen deri ne momentin kur garda te nxjerre jashte Noken.

Ora 11: 05 Deputetët e opozites hedhin miell ne drejtim te kryeministrit.

Deputeti demokrat Flamur Noka hodhi miell në drejtim të kryeministrit.