Parashikohet të jetë një seancë e fortë parlamentare. “Opozita nuk do të jetë aty për të marrë pjesë në diskutime rutine apo votime pr/ligjesh por për të protestuar për kuksianët e burgosur për protestën në

Rrugën e Kombit”, thanë burime të sigurta pranë PD-së. Po kështu do të kërkohet edhe një here dhe me forcë heqja tërësisht e taksës në Rrugën e Kombit dhe heqja e TVSH për biznesin e vogël.

Kujtojmë se të enjten e kaluar opozita ishte në rrugë për të protestuar pikërisht për këto çështje, ndërsa sot beteja do të zhvendoset në parlament.

*Më poshtë rendi i ditës i publikuar në faqen zyrtare të Kuvendit