Nje surprize me dhurata per femijet e “Shtepise te Femijeve Shkollore” ne Shkoder!
E drejta e pare e femijeve eshte te jene te lumtur dhe cdo lumturi qe ato marrin, eshte motivim dhe gezim per ne,

sidomos per keto femije qe afer kane vetem edukatoret dhe miqte qe shkojne dhe i falin lumturi dhe dashurine qe i mungon.

#ShkodraAshtDashni