Shkodra shqiptare,i dorzohet barbarise,nga nje barbar ne duart e barbarit tjeter… Otomano- Turqit ja dorzojne kriminelve Malazeze Shkodren e lashte,

bashkunimi mes tyre ishte shume i larte.. Ka akoma shqipfolsa qe e endrrojne kete bashkpunim mes barbarve pushtues dhe shkatrrues ne tokat tona.. ( nga Gazmend Shaptafi )

Ottoman Imperial Archives
31 October at 19:15 ·
The End of The Ottoman Rule in Balkans, The Handing over of The Ottoman Flag to King Nicholas I of Montenegro in Shkodra, 1912