Imami i njohur nga Kosova Shefqet Krasniqi, në një video të publikuar në YouTube

kritikon me një gjuhë të ashpër ditën e të dashuruarve siç njihet edhe dita e Shën Valentinit.

Shën Valentini për imamin Shqefqet Krasniqi, është një ditë e mallkuar e shpikur nga një prift i mallkuar qysh në kohën romakëve,

dhe hoxha iu bën thirrje që kjo festë të bojkotohet.

Për më shumë shikojeni videon: