Skuadra e Vllaznise mesditen e se merkures jane mbledhur bashke ku arsyeja ka qene per pizza dhe jo per pergatitje sic edhe mund te hamendesoje ndokush.

Te pranishem ka qene e tere skuadra si eshe traineri Gjoka me ndihmesit e tij.

Kjo dreke ndermjet ekipit kuqeblu pasqyron qe pervec se koleg ne profesionin e tyre ata jane edhe miq te mire edhe jashte fushes se blerte.

Foton e kesaj dreke ku shihen te gjithe bashke e ka publikuar Xhevahir Sukaj ku ka cituar se pizza kishte shijen e golit