Dy kampe të ndryshme politike, por me nje synim të përbashkët, ti shërbejnë Shkodrës dhe shkodranëve. Kështu e ka perifrazuar, ftesën ndaj kryebashkiakes Voltana Ademi, Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati.

I pyetur nga gazetarët për një bashkëpunim mes tyre, deputeti i Shkodrës Ditmir Bushati është shprehur se ftesa është e hapur për bashkëpunim në shërbim të këtij komuniteti

Ministri Bushati, evidentoi disa prej projekteve qe tashmë do të jene pjese e Shkodrës si rivitalizimi i pjesës së Liqenit të Shkodrës, Rruga Shkodër – Velipojë, projekti i Alpeve por edhe se fundmi projekti për Bunën të lundrueshme