Shes xbox 360 modeli slim me 2 leva dhe 2 lojra origjinale i pajisur me chip dhe ftohes te modifikuar
Ka nje problem. Nuk i punon komanda e ndezjes dhe kjo shkakton fikjen automatike te konsoles . Por qe mund te riparohet pa problem
Cmimi 100 mij lek te vjetra shume pak i diskutueshem . Nr tel 0696682478
Te interesuarit te me kontaktojne ne viber ose whats up .