iPhone 6 Gold 16GB, iPhone 6 64GB Space Grey
Shkodër, Albania

Shiten 2 iPhone 6, 16GB Gold ne gjendje si i ri 9.5/10 dhe 64GB Space Grey – i zi, ne gjendje optimale 8.5/10. Vetem shiten **NUK BEJME NDRRIME**. Per me shume info ne Tel: 0672944105
info ne Tel: 0672944105